't Ecoloar
Ons bedrijf dankt zijn naam aan ’t Loar, de Sallandse boerderij die onze familie tegen het eind van de zeventiende eeuw bouwde langs de zandweg van Zwolle naar Heino.

homeNegen generaties later hebben wij, André en Tonny Mulder met onze kinderen Lianne, Erwin en Koen, op dezelfde plek net buiten Wijthmen een modern, kleinschalig biologisch bedrijf met melk- en vleesvee. Gemiddeld staan er zo’n 40 koeien en hun kalveren. Daarnaast scharrelen er ook een aantal ossen, stieren, varkens en kippen rond.

In onze boerderijwinkel verkopen we eerlijk vlees van de hoogste kwaliteit. Het rund- en varkensvlees komt van ons eigen bedrijf. Ook voor kip en lamsvlees kunt u bij ons terecht.

Eerlijk, heerlijk en gezond, dat proef je!

Bij ons draait alles om het welzijn van mens en dier en om de vruchtbaarheid van de bodem. Het voer dat onze runderen en varkens te eten krijgen, verbouwen we grotendeels zelf. Op het land gebruiken we de mest uit onze eigen stallen. Zo kunnen we van het begin tot het eind de kwaliteit van ons product garanderen.

Ook kunt u lekker vakantie houden in ons sfeervolle appartement. Dit appartement is geschikt voor 4-5 personen en is van alle gemakken voorzien. Ga voor meer informatie naar het kopje 'appartement'. 

© 2008 Ecoloar.nl